.

.

Неодамнешно
Користени-Dell OptiPle 7010, MT, Intel Core i5 - @ 3. GHz, 12gb DDR3, 2TB HDD, DVD-RW, Победа Дома 64

Користени-Dell OptiPle 7010, MT, Intel Core i5 - @ 3. GHz, 12gb DDR3, 2TB HDD, DVD-RW, Победа Дома 64

DEN 2.00

Количина на стоки
In stock

Додатоци на производот